X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Nationale Tulpendag 2020

14-01-2020

Tulpen, wie houdt er niet van? Daarom hebben wij goed nieuws voor jou. Het is bijna Nationale Tulpendag. De Nationale Tulpendag vindt dit jaar plaats op zaterdag 18 januari 2020. Ook dit jaar wordt er weer een aftrap gegeven voor het tulpenseizoen. Op de Dam in Amsterdam wordt een speciale pluktuin aangelegd waar men gratis een bosje tulpen mag plukken. Dit jaar is er ook nog een speciale samenwerking met Make-A-Wish, want drie kinderen mogen als tulpenprinses helpen bij deze officiële opening. Meer weten over deze Nationale Tulpendag? Lees dan nu verder.

Tulpen plukken op de Dam

Op de Dam kun jij dus een gezellig bosje tulpen plukken. Je krijgt bij de ingang op de Dam een biologisch afbreekbaar tulpentasje, waar je precies 20 tulpen in kunt stoppen. Pluk vervolgens de tulpen en geniet van een gratis bosjes tulpen. Je kunt de tulpen plukken met bol en al, die je vervolgens kunt laten zitten of er schuin af kunt snijden. Welke kleur tulpen wil jij graag in huis hebben? Pluk dan deze kleur tulpen op de Nationale Tulpendag 2020.

De officiële tulpentijd

Deze dag mag je als echte tulpen fan natuurlijk niet missen. Zorg er wel voor dat je optijd aanwezig bent, want anders moet je lang wachten voordat je kunt beginnen met het plukken van de tulpen. De tulpentijd is officieel van januari tot eind april, dus mocht je deze dag helaas niet kunnen bijwonen, dan heb je nog genoeg tijd om te genieten van de mooie tulpen.

Tulpen online bestellen

Wil je heel graag tulpen in huis? Het tulpenseizoen is dus weer geopend. Je hoeft dus niet per se voor tulpen naar Amsterdam, maar je kunt ze ook bij Boeketcadeau bestellen. Wij hebben een ruim assortiment met verschillende bloemen die wij bij jou thuis kunnen bezorgen. Bestel deze tulpen voor 12:00 uur, dan bezorgen wij het nog dezelfde dag. Meer weten over tulpen? Onze specialisten kunnen je er ook meer over vertellen. Wacht dus niet te lang met het stellen van jouw vragen over tulpen en de Nationale Tulpendag.

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden