X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Het zomergevoel in huis

04-06-2020

Ondanks dat het steeds mooier weer is en de zomer op de stoep staat, wil dit niet zeggen dat uw interieur ook zomer-proof is. Het is natuurlijk super fijn als u ook een zomergevoel in huis heeft. Dit is echter gemakkelijk zelf te creëren door middel van het toevoegen van een aantal bloemen. In dit blog vertellen wij er graag meer over, zodat u binnenkort het ware zomergevoel in huis heeft.

Zomer buiten, zomer binnen

Als het zomer is in Nederland, wil dit ook niet altijd het mooie weer garanderen. Nog een reden om de zomer zelf in huis te halen. Allereerst is het belangrijk om zo veel mogelijk licht te creëren in huis. Hierdoor komt er voldoende daglicht binnen en wordt er al sneller een zomers gevoel gecreëerd. Niet alleen ontstaat hierdoor een zomers gevoel, maar oogt de ruimte ook een stuk groter en aantrekkelijker. Nu is het tijd voor de volgende stap: zomerse bloemen in huis halen.

Vrolijke kleuren

Bloemen mogen niet ontbreken in een fris en zomers interieur. Bloemen in vrolijke kleuren zorgen namelijk ook voor een fijne en zomerse sfeer. Kies daarom een boeket met voldoende kleuren, zodat het erg gezellig wordt in huis. Natuurlijk is het de kunst om diverse bloemen aan te schaffen, zodat op diverse plekken een mooie bos bloemen kan schitteren.

Een vrolijk en zomers boeket bestellen

In ons assortiment zijn er voldoende boeketten te vinden die voor een zomers gevoel kunnen zorgen. Neem bijvoorbeeld het bont boeket bloemen. Dit is een bonte verzameling van diverse kleuren van bloemen van dit seizoen: vrolijk, kleurrijk en sfeervol. Bestellen gaat gemakkelijk via onze website en het vrolijke zomerse boeket wordt ook letterlijk thuis gebracht. Wat wilt u nog meer?

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden