X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Een speciaal Vaderdag cadeau: bloemen bezorgen

04-06-2019


Vaderdag
komt eraan! De ideale dag om je vader in de bloemetjes te zetten. Neem dat dit jaar maar letterlijk. De typische cadeaus voor Vaderdag: een nieuwe boormachine, een hemd en das, een biermand… Houdt jouw vader hier echter niet van? Maar wil je hem toch graag met een klein cadeau duidelijk maken hoe erg je zijn humor en wijze raad waardeert? Zeg het dan dit jaar met een mooi boeket bloemen van BoeketCadeau.

Soorten Vaderdag bloemen

Bloemen enkel voor Moederdag? Helemaal niet! Onze fleurige boeketten toveren vanzelf een lach op je vaders gezicht. Er zijn rozen in alle kleuren, alsroemeria,  lelies, en ga zo maar door. Je scoort zeker met het voetbalboeket indien je vader een echte voetbalfanaat is. Anders kies je gewoon zijn lievelingskleuren. Zo zijn er gele, rode, blauwe, paarse, oranje, witte en roze boeketten. Kies de maat van je boeket: normaal, groter of XL. Geen probleem als je vader niet veel vazen in huis heeft. Je kan een gepaste glazen vaas bij je boeket bijbestellen. Zo krijgen die prachtige bloemen een mooie plaats in huis. Personaliseer je bloemen met één van de vele geschenkkaartjes. Voeg een Vaderdagkaartje of een ‘veel liefs’ kaart toe met jouw persoonlijke boodschap voor je vader. Zo maak je het Vaderdag cadeau nog net iets leuker.

Wijn bezorgen op Vaderdag

Heb je er al aan gedacht om te koken voor je vader op Vaderdag? Of gewoon samen gezellig een aperitief te drinken. Dan kan een heerlijke fles wijn of prosecco zeker niet ontbreken. Kies dan voor de ideale combinatie: een boeket bloemen met 2 Italiaanse Voga wijnen (wit en rood). Je kan de wijn en prosecco ook afzonderlijk bestellen. Zo is er de witte Voga prosecco, de rode Italiaanse Farmers of Wine wijn, of een lekkere Franse wijn.

De wijn van Farmers of Wine wordt ambachtelijk gemaakt door 4 kleine, oude wijnboerderijen in Italië. Men gebruikt 4 verschillende soorten druiven met een romige en zachte smaak. De wijn krijg je in een prachtig houten nerfverpakking. Ook een Franse wijn is mogelijk. Deze is verkrijgbaar met vers gebrande noten en Droste chocolade.

Chocolade bezorgen voor je vader

Houdt je vader van een stuk lekkere chocolade of snoep? Geef hem dan een boeket met een mok gevuld met snoep. Uit de mok kan hij later lekkere koffie drinken. Twee in één dus. Ook de Franse wijn bestel je samen met een doos Droste chocoladepralines. Ook is er een boeket dat je samen met Droste chocolade of pralines van Leonidas kan bestellen.

Vaderdag korting bij BoeketCadeau

Geniet nu van extra korting op alle Vaderdag cadeaus en Vaderdag bloemen met de kortingscode: facebook0619. Indien je voor zaterdag 15 juni 14:00 bestelt, levert BoeketCadeau jouw bloemen op Vaderdag door heel Nederland. Dat is pas een echte verrassing voor je vader als de deurbel plots gaat.

Bloemen bezorgen? Kies BoeketCadeau

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden