X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

De leukste bloemenvaas ideeën

28-04-2022

Boeketten en bloemen: dat zijn doorgaans de onderwerpen waar het zwaartepunt op komt te bij de blogs van Boeketcadeau. Echter vinden we dat het omhulsel niet minder belangrijk is en daarom hebben we de leukste bloemenvaas ideeën in een blog samengesteld. Simpelweg omdat we van mening zijn dat bloemenvaas ideeën daadwerkelijk bij kunnen dragen aan een creatievere thuisomgeving waar u blij van wordt! We hebben de bloemenvaas ideeën hieronder gecategoriseerd voor u.

Maak hem seizoensgebonden

Een van de bloemenvaas ideeën die we u niet willen onthouden, is het seizoensgebonden maken van uw vazen. Terwijl Wham door de speakers schalt en een haardvuurtje op de achtergrond knispert, ontsteek jij de sfeervolle Kerstlampjes in je bloemenvaas. Maak ook wat plek vrij voor weerspiegelende Kerstballen, die het sierlicht verder verspreiden naar de rest van de knusse woonkamer.

Enkele maanden later, tijdens de Paasviering, vervangt u de ballen door geverfde eieren, schattige kuikentjes of paastakken, terwijl u de najaarswandeling andermaal nuttig gebruikt voor het verzamelen van bladeren om de tinten van herfst in huis te brengen.

Unieke materialen

Het gebruik van unieke materialen is de volgende tip die we u mee willen geven in dit blog over de mooiste bloemenvaas ideeën. Laat uw lichtkleurige muren mooi contrasteren met uw vaas, door de bloemenvaas te vullen met koffiebonen. Dit geeft uw huiskamer wat franje en een unieke blikvanger die maar weinig mensen in huis hebben.

Liefhebbers van wijn kunnen eveneens hun hart ophalen, want vanaf nu begint u met het verzamelen van kurken. Kurken op zichzelf zijn misschien niet zo interessant, maar in combinatie met tal van andere, wordt het een mooi geheel. Experimenteer ook eens met knikkers of houtsnippers om op zoek te gaan naar de meest unieke materialen voor u.

Bloemenvaas schilderen

Tot dusverre heeft Boeketcadeau het louter gehad over de inhoud van de bloemenvaas, maar we hebben ook nog een idee voor de buitenkant ervan. Pak het pallet en de penseel er maar bij, want door een bloemenvaas te beschilderen, verschaft u uzelf een mooie zondagmiddagactiviteit. Poets de vaas die u een andere kleur gaat geven goed schoon met alcohol of azijn en wacht totdat het oppervlak druppelvrij is. Naderhand kan het verven van start gaan, waarna u de afwerking verricht met een vernislaag.

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden