X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
 1. Bezorging in Nederland
  slechts v.a. € 7,95
 2. Versgarantie
  7 dagen
 3. Particulieren veilig betalen
  Gratis factuur voor bedrijven
 4. Geen inlog nodig
  Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

De 5x leukste bloemen en cadeaus in één voor je Valentijn

08-02-2023

Soms heb je het gevoel dat enkel bloemen niet genoeg zijn om je gevoelens van liefde uit te drukken voor degene die je wilt verrassen. Door er een Valentijn cadeautje aan toe te voegen, doe je de ander nooit tekort en is je eigen gevoel altijd voldaan. Aangezien Boeketcadeau wil voorkomen dat je Valentijn cadeautje eerder of later komt dan de bos bloemen die je in gedachten hebt, hebben we verschillende pakketten samengesteld waarbij bloemen en cadeaus in één keer verstuurd worden.

Natuurlijk is dit net wat duurder dan een boeket alleen, maar daardoor doe je het wel meteen goed. Ter inspiratie bespreekt Boeketcadeau hier de 5 leukste bloemen en cadeaus in één voor je!

Bloemen met bruisballen

Valentijncadeaus zijn er in verschillende soorten en maten, maar origineler dan de bloemen met bruisballen vind je ze niet zo snel. Bruisballen zijn oplosbare ballen die gebruikt kunnen worden in bad. Ze maken een grappig geluid op het moment dat ze ter water komen en voegen zo wat plezier toe aan het badderen. Heeft jouw Valentijn dus een voorliefde voor ‘me-time’ en zelfverzorging? Dan is dit Valentijn cadeautje een schot in de roos!

Valentijncadeau kopen voor de wijnliefhebber

Een valentijncadeau kopen voor de wijnliefhebber? Geen enkel probleem bij Boeketcadeau, want wij voorzien je graag van wijn als het ‘wine o’clock’ is. Verras je geliefde met de frisheid van Pinot Grigio, de souplesse van Merlot of het ambacht van de organische wijnen. Wedden dat je geliefde jou staat op te wachten met opgekrulde mondhoeken in de deurpost? Kom nu je Valentijn cadeau kopen bij Boeketcadeau en voeg er direct een bos bloemen aan toe om de cirkel rond te maken.

Drop met bloemen

Wat is er nou Hollandser dan drop? Niks, als je het Boeketcadeau vraagt. En hoewel er veel Nederlanders zijn die graag een dropje in de mond stoppen, zijn er ook veel ‘snoepkonten’ buiten onze landsgrenzen die er wel pap van lusten. Heb jij een geliefde die niet uit Nederland komt, maar zich ook tot deze groep rekent? Verstuur dan drop met bloemen naar jouw Valentijn. De dropjes bevinden zich in een koker en bevinden zich zowel zoete als zoute dropjes in, zodat er altijd wat te kiezen valt op jullie ‘date night’.

Beer en boeket als Valentijn cadeautjes

Valentijn cadeautjes worden altijd omarmd door de ontvanger en in sommige gevallen is dit wel heel letterlijk, namelijk als er een beer op de deurmat ploft! Sommige Valentijns zijn zo knuffelig aangelegd, dat ze het moeilijk kunnen verdragen als zijn of haar geliefde de deur weer uitgaat. Met een beer van Boeketcadeau is dat probleem voorgoed om zeep geholpen! En ook als er samengewoond wordt, kan de ander gerust een weekendje weg met vrienden, want de beer zal het gemis tijdelijk opvangen.

Chocolade en bloemen: hét cadeau onder de Valentijncadeaus

Wellicht niet het origineelste idee dat je gaat vinden in dit blog maar wel efficiënt, is de combideal van chocolade bloemen. Dit duo aan Valentijncadeaus doet het al goed sinds jaar en waarom zou je je jaarlijkse ‘strategie’ dan ook aanpassen? Chocolade is heerlijk om te delen tijdens het kijken van een goede ‘romcom’, terwijl de bloemen erg elegant staan op de keukentafel. Deze romantische cadeaus kun je bij Boeketcadeau krijgen in de vorm van bonbons, rozen, hartjes en verrassingsdoosjes. Bepaal zelf welk Valentijn cadeautje het meest geschikt is voor jouw geliefde en plaats je bestelling in de webshop van Boeketcadeau!

 1. Informatie klantenservice
  1. Meest gestelde vragen
  2. Bezorginformatie
  3. Bestelinformatie
  4. Betaalinformatie
  5. Garantie en klachten
 2. Informatie Zakelijk
  1. Informatie zakelijk
  2. Meerdere adressen
  3. Duurzaam
 3. Algemene informatie
  1. Alles over bloemen
  2. Locaties Nederland
  3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
  4. Sitemap
  5. Algemene voorwaarden
  6. Privacy
  7. BoeketCadeau winkel
  8. Vacature
 4. Gratis Betaalmethoden