X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Bloemen voor Moederdag

14-04-2020

Op Moederdag moet u natuurlijk uw moeder extra verwennen. Hoe kan dit nou beter dan met een mooi boeket? Niet alleen moet u op Moederdag lief zijn voor uw moeder, maar u mag er wel even wat extra aandacht aan besteden. Wij hebben speciaal voor deze dag een assortiment samengesteld met diverse bloemen die geschikt zijn voor Moederdag, zodat uw keuze een stuk makkelijker wordt. Benieuwd naar de bloemen voor Moederdag? Wij vertellen u er meer over in dit blog.

Moederdag bloemen

Op onze pagina met Moederdag boeketten vindt u een met zorg samengesteld assortiment. Wij hebben de meest lieve en kleurrijke bloemen voor moeders in een boeket gestopt. De kleur roze zult u daarom dan ook veel tegenkomen. 

Moederdag cadeaus

Wilt u niet alleen een boeket geven? Wij bieden u ook de mogelijkheid om verschillende cadeaus toe te voegen aan het boeket. Op de website vindt u al verschillende boeketten met daarnaast een cadeau, zoals bijvoorbeeld heerlijke handgemaakte bonbons, chocoladereep of een Dove pakket, een flesje parfum of een mooie ballon. Daarnaast kunt u ook kiezen voor het Moederdag diamant pakket of kies één van de wijngeschenken. Uw moeder wordt vast blij van al deze cadeaus. Voeg eventueel ook nog een kaartje toe om er nog een persoonlijke boodschap aan te hangen en het cadeau is compleet.

Verstuur op tijd uw boeket

Wilt u er zeker van zijn dat de bloemen op 10 mei bezorgd zijn? Bestel dit dan goed op tijd. Normaal gesproken kunt u bloemen bestellen tot zaterdag 15:00 voor bezorging op zondag. Zorg er dus voor dat u dit jaar extra op tijd bent, zodat uw moeder zeker is van een mooi boeket op Moederdag. Vragen? Neem dan nu contact op met onze specialisten en zij helpen u verder.

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden