X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
 1. Bezorging in Nederland
  slechts v.a. € 7,95
 2. Versgarantie
  7 dagen
 3. Particulieren veilig betalen
  Gratis factuur voor bedrijven
 4. Geen inlog nodig
  Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

6x bloemen voor Valentijn die áltijd scoren op 14 februari

08-02-2023

14 februari is de dag waarop mensen hun liefde aan elkaar kenbaar maken en bloemen voor Valentijn zijn een populaire manier om de boodschap mee over te dragen. Maar wat zijn nu eigenlijk typische bloemen voor Valentijn? En met welke bloemen laat jij Cupido altijd raak schieten? Hieronder heeft Boeketcadeau zeven verschillende bloemen voor Valentijn onder elkaar gezet, aangevuld met de betekenis. Ontdek snel welke bloemen voor Valentijn het beste bij jou passen!

#1 - Rozen

Rozen… als er een bloem is die veel verkocht wordt door Boeketcadeau in de week voor Valentijnsdag, dan is het deze wel. De roos is een symbool van liefde en verlangen en de schoonheid van deze bloem voor Valentijn, zorgt ervoor dat je lang naar deze bloem wil blijven kijken om van haar pracht te genieten. De geur van rozen is zo aangenaam, dat luxere parfummerken er een vleugje van opnemen in de luchtjes die ze ontwikkelen.

#2 – Tulpen

Tulpen zijn bloemen die stralen van elegantie. Met hun fijngevormde blaadjes en vloeiende lijnen, lijkt het net alsof ze regelrecht uit een sprookje komen. In tal van kleuren, variërend van licht roze tot knalgeel, zijn tulpen het perfecte cadeau voor Valentijnsdag of een andere bijzondere gelegenheid. Tulpen symboliseren onvoorwaardelijke liefde en respect, en worden daarom vaak gegeven aan vrienden en familie in de vorm van een bos. Ook als je niet kiest voor een bos bloemen voor Valentijn, maar een losstaande bloem, stralen tulpen genoeg schoonheid uit.

#3 – Anjers

Bloemen voor Valentijn die in mindere mate opgenomen worden in dit soort lijstjes, zijn anjers. En dat is frappant, want zo roze als de bloemen van de anjers, vind je ze niet zo snel. Anjers worden vaak geassocieerd met de lente, terwijl woorden als ‘vertrouwen’ en ‘hoop’ ook als synoniem voor de bloem zijn opgenomen in het bloemenwoordenboek. Hoe romantisch wil je het hebben? In sommige culturen worden anjers beschouwd als een beschermende bloem, die de drager beschermt tegen kwade geesten.

#4 – Gerbera’s

Wil jij bloemen bezorgen voor Valentijn, maar kom je er maar niet uit welke bloemen je wil versturen? Kies dan voor gerbera’s. Gerbera's worden beschouwd als een symbool van dankbaarheid en waardering en worden daarom vaak gegeven als cadeau om iemand in het zonnetje te zetten. De bloemen zijn beschikbaar in een grote diversiteit aan kleuren. Daardoor kun je zelf blijven beslissen welke kleur het beste past bij jouw geliefde.

#5 – Chrysanten

Chrysanten zijn opvallende bloemen met ronde, schijfvormige bloemen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder wit, geel, oranje, rood en roze. Ze hebben een stevige, rechte steel met grote, groene bladeren. De bloemen bestaan uit piepkleine delen, wat ze erg uniek maakt om naar te kijken.

#6 – Lelies

Wil je echt uitpakken met bloemen voor je Valentijn? Lelies hebben een bijzonder opvallend uiterlijk, met lange, stijlvolle slagbladeren en prachtig gevormde bloemhoofden. De bloemblaadjes zijn meestal glad en glanzend. Lelies staan bekend om hun indrukwekkende geur en worden vaak gebruikt als symbool van liefde en verlangen.

Bloemen bezorgen Valentijn?

Nu je weet welke bloemen goed zullen scoren op Valentijnsdag, is het tijd voor de ‘finishing touch’: bloemen bezorgen aan je Valentijn! Bij Boeketcadeau bieden we jou deze mogelijkheid. Probeer jij het hart van je ‘crush’ te veroveren of tracht jij je ex-geliefde terug te krijgen? Spannend genoeg, waardoor je liever iemand anders langs de deur wilt sturen. Kies er daarom voor om bloemen te bezorgen met Valentijn! Wees er snel bij, zodat je bezorging niet te laat is.

 1. Informatie klantenservice
  1. Meest gestelde vragen
  2. Bezorginformatie
  3. Bestelinformatie
  4. Betaalinformatie
  5. Garantie en klachten
 2. Informatie Zakelijk
  1. Informatie zakelijk
  2. Meerdere adressen
  3. Duurzaam
 3. Algemene informatie
  1. Alles over bloemen
  2. Locaties Nederland
  3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
  4. Sitemap
  5. Algemene voorwaarden
  6. Privacy
  7. BoeketCadeau winkel
  8. Vacature
 4. Gratis Betaalmethoden