X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

5 x leuke herfsttips, voor binnen én buiten

03-10-2017

De dagen worden korter. ’s Ochtends draai je je het liefst nog even om als de wekker gaat. De stoepen en straten zijn bezaaid met bladeren en als je niet uitkijkt, struikel je over de eikels en kastanjes. We kunnen er, kortom, niet meer omheen. Het is herfst. Omdat het nog even duurt voordat de gezellige dagen rond kerst zich aandienen, geven we je in deze blog 5 tips om óók van de herfst een topseizoen te maken. Zowel binnenshuis als daarbuiten.

Herfsttips Boeketcadeau.nl

Maak je huis herfstklaar

Zoals je in de zomer graag lichte kleuren om je heen wilt hebben, verlang je in de herfst naar warmere tinten. Dit los je makkelijk op door je meubels van een nieuw likje verf te voorzien. Vervang ook de kussens op je bank voor ‘warmere’ exemplaren. Kies hiervoor uit aardetinten, zoals bruin, oranje, rood of mosterdgeel. Materialen die goed bij de herfst passen zijn wol, fluweel en vilt. Maak het geheel af met een mooi en bijpassend plaid. Zo is binnenblijven wel héél aantrekkelijk. 

Hersfttips Boeketcadeau.nl

Haal de geur van herfst in huis

Geur is heel bepalend voor de sfeer. Met geurkaarsen haal je dan ook meteen de herfst in huis! Zorg er hierbij voor dat je voor één ‘smaakje’ kiest. Want niet alle geuren passen goed bij elkaar. Vul je kaarsenpalet aan met waxinelichtjes in brandertjes en stompkaarsen in verschillende hoogtes en kleuren. Plaats de ‘gewone’ kaarsen bij elkaar, bijvoorbeeld op een rond blad of een stuk marmer. Dit maakt van de kaarsen een echte eyecatcher. 

Vier de herfst in stijl met vrienden

Organiseer voor je vrienden en familie een chique middagborrel. Maak daarvoor kleine boeketjes met dahlia’s en gloriosa in verschillende vaasjes. Besteld u deze vóór 12:00 bezorgd boeketcadeau uw bestelling vandaag nog in Nederland en België. Zet die op de salontafel tussen de zelfgemaakte hapjes. Schenk daarbij een lekkere wijn en voor de kinderen warme chocolademelk. Geef je gasten bij vertrek de boeketjes mee voor thuis. Een leuk aandenken aan een fijne middag!

Pluk je eigen appels en peren

Op Landgoed De Olmenhorst is de ‘zelfpluk’ begonnen. Neem hiervoor een stevig krat of goede tas mee en sla je slag. Nadat je zelfgeplukte fruit is gewogen, kun je direct afrekenen. Appels mogen elke dag geplukt worden, in het speciaal voor de zelfpluk afgezette deel van de boomgaard. Voor peren kun je alleen in het weekend terecht. Op de Olmenhorst kun je zelfs je eigen boom adopteren, waarvan de opbrengst geheel voor jou is.  Ook bij BoeketCadeau.nl zijn de heerlijke Olmenhorst sappen verkrijgbaar. 

Maak een burlwandeling

‘Burlen’ is het lawaai dat hertenbokken maken die hertenreeën willen veroveren. In de Amsterdamse Waterleidingduinen kun je in de herfst veel herten spotten. Sluit je aan bij een gids en verbaas je over de strijd die de bokken leveren. Geef je op via de website van VVV Zandvoort. De wandeling begint bij de ingang van de Amsterdamse Waterleidingduinen aan de Zandvoortselaan.

Hersfttips Boeketcadeau.nl


P.S. Volg ons óók op Facebook voor nog meer leuke herfst- en bloementips! 


Bloemen bezorgen? Kies BoeketCadeau

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden