X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Zo zorg je voor heerlijk vroege lentekriebels

24-01-2017

Je winterblues verdwijnen als sneeuw voor de zon met een vensterbank vol heerlijk geurende lentebloeiers. Maar ook een mooie schaal met bollen op tafel doet wonderen voor je humeur. Dus ben je gevoelig voor een winterdip? Bloemen zijn het beste medicijn. Probeer het maar!

 

Haal de lente in huis

Hmmm.. het voorjaar.. Denk jij ook meteen aan hyacinten? Met deze bloemen haal je met hun heerlijke geur en sprekende kleur meteen de lente in huis. Zet bloembollen waar nog geen knop aan zit in een pot, schaal of glas met zand. In dit stadium houden de bollen niet van temperaturen boven 12 graden Celsius. Pas als je een bloemknop ziet, kunnen hyacinten beter tegen de warmte van een huiskamer. Dan kan het grote genieten echt gaan beginnen! 

Lentekriebels met boeketcadeau.nl

 

Kweek een bloemenzee in de vensterbank

Naast hyacinten zijn ook narcissen echte voorjaarsbloemen. Doe de bollen in een mand of in een schaal met aarde of grind en zet er een paar in de vensterbank. Vergeet ze geen water te geven! Maar maak de bollen ook niet te nat, dan gaan ze rotten. Voeding geven hoeft niet. De meeste voeding zit al in de bol. Na 6 weken zie je dan de groene knopjes langzaam veranderen in een prachtige bloemenzee.

 

Maak een verzameling

Narcissen kun je net als hyacinten ook in een glazen vaas of pot zetten. Zo’n doorzichtige vaas waarin je de wortels van de bloembol goed kan zien, geeft een heel fris en transparant gevoel. Maar je kunt het ook creatiever aanpakken en je bloembollen in een weckpot doen of zelfs in een kopje. En maak ook eens een hele verzameling bloembollen in verschillende potjes en vaasjes! Verspreid je verzameling door het huis of zet alles bij elkaar. Al die geuren en kleuren samen: daar word je toch direct vrolijk van? 

Lentekriebels met boeketcadeau.nl

En natuurlijk hebben wij in onze webshop ook een prachtige schaal met narcissen om zelf van te genieten óf cadeau te doen. Ze geuren licht zoet en passen in elk interieur.  Uiteraard kunt u ook kiezen uit een geurend boeket om het voorjaar in huis te halen.

Lentekriebels met boeketcadeau.nl         Lentekriebels met boeketcadeau.nl

 

Volg jij ons al op Facebook? Like onze pagina en ontvang (bijna) elke dag een nieuwtje of tip over bloemen. We zien je daar!


Bloemen bezorgen? Kies BoeketCadeau

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden