X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
 1. Bezorging in Nederland
  slechts v.a. € 6,95
 2. Versgarantie
  7 dagen
 3. Particulieren veilig betalen
  Gratis factuur voor bedrijven
 4. Geen inlog nodig
  Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Zo breng jij jezelf in heerlijke lentesferen

06-03-2018

De stilte in de ochtend maakt eindelijk weer plaats voor het gefluit van vogels. De sneeuwklokjes en krokusjes steken weer dapper hun kopjes boven de grond om, net als wij, van de zon te genieten. Helaas strooide moeder natuur vorige week even sneeuwvlokken in het eten. Om je toch alvast in lentesferen te brengen, geven we je in deze blog wat tips. Want voor je het weet gaat dit heerlijk jaargetijde officieel van start.

Plan de voorjaarsschoonmaak

Maak een lijstje van wat je tijdens de grote voorjaarsschoonmaak aan wil pakken. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Gooi nu alvast de gordijnen open en laat het licht naar binnen stromen. Het is nog te koud om alles de hele dag open te zetten. Maar een uurtje per dag alle vertrekken luchten is voldoende.

Lentesferen met boeketcadeau.nl

Mest alvast een laatje uit

De grote voorjaarschoonmaak betekent ook spullen wegdoen. Mest nu vast een laatje uit, iedere dag eentje, en kijk ook eens of je spullen hebt die je al een jaar of langer niet meer gebruikt. Verklaar die overbodig: breng ze naar de Kringloop of geef ze weg. Dat geeft je ook nog eens een goed gevoel! 

Vervang donker door licht

Vervang donkere, winterse kleden door lichte, dunne soorten. Doe een ander hoesje om de kussentjes op de bank en kies voor wit, blauw of pasteltinten. Vervang de donkergekleurde kaarsen door lichtgroene tinten. De kerstservetten kunnen de kast in om plaats te maken voor lichte varianten. Het zijn de kleine dingen die het verschil maken.

Lentesferen met boeketcadeau.nl

Maak je tuin lenteklaar

Wandelen in het Hollandse winterweer is heerlijk, maar heb je net een griep achter de rug, dan liever niet te lang. Zoek het daarom lekker dicht bij huis en ga de tuin in of het balkon op. Kijk wat je allemaal anders wil dit nieuwe seizoen en begin alvast met opruimen, vegen en het meubilair soppen. Maak ook de zithoek gezellig met een paar mooie tuinaccessoires en een winterharde plant met bloemetjes, zoals heide.

Haal de lente in huis

Zijn je huis en tuin lenteklaar? Dan is het tijd voor de kers op de taart. Haal de lente in huis met verse bloemen! Kies voor een boeket met witte bloemen, voor serene rust. Juist meer behoefte aan kleur in je opgeruimde huis? Ga dan voor een boeket met gemixte tulpen. En bij boeketcadeau kunt u gemakkelijk online bestellen.

Wij wensen je alvast veel lente voorpret!

Bloemen bezorgen? Kies BoeketCadeau

 1. Informatie klantenservice
  1. Meest gestelde vragen
  2. Bezorginformatie
  3. Bestelinformatie
  4. Betaalinformatie
  5. Garantie en klachten
 2. Informatie Zakelijk
  1. Informatie zakelijk
  2. Meerdere adressen
  3. Prijzen zijn inclusief BTW
  4. Duurzaam
  5. Goede Doelen
 3. Algemene informatie
  1. Alles over bloemen
  2. Locaties Nederland
  3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
  4. Vacature
  5. Sitemap
  6. Algemene voorwaarden
  7. Privacy
  8. Links
  9. BoeketCadeau winkel
  10. Bruidsboeket informatie
 4. Gratis Betaalmethoden