X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Zet de leraar in de bloemetjes

01-10-2018

De dag van de leraar, bezorg bloemen!

Werken in het onderwijs is ontzettend leuk maar ook zeker een hele uitdaging. De leraar moet een echte duizendpoot zijn. Hij of zij moet goed lesgeven, maar daarnaast ook het welzijn van de kinderen in de gaten houden. Ook vragen instanties veel van leerkrachten, zodat leerkrachten ook nog eens een flinke administratie moeten bijhouden. Een leraar verdiend dus al snel heel wat respect. Als u schoolgaande kinderen heeft, zult u vast wel eens gezien hebben hoe druk een leraar het heeft. Als u de leraar eens wilt bedanken voor al het werk wat hij of zij doet, dan is het daar binnenkort hét geschikte moment voor. Op 5 oktober aanstaande is het namelijk de dag van de leraar.

De dag van de leraar

De dag van de leraar vindt sinds 1962 jaarlijks plaats op 5 oktober en de bedoeling van deze dag is om waardering voor de leraar uit te drukken en aandacht te schenken aan het belang van het onderwijs in de maatschappij. De dag van de leraar vindt plaats in meer dan 88 landen over de hele wereld. Maar omdat in het verleden de datum van deze dag regelmatig is gewijzigd, wordt deze dag niet overal op 5 oktober gevierd. Dit is wel het geval in Nederland! De dag zelf is een dag waarop allerlei evenementen met betrekking tot het onderwijs worden georganiseerd, zoals lezingen, voorstellingen en spreekbeurten. Ook de scholen zelf schenken er aandacht aan. Op deze dag worden leerkrachten vaak verrast met een geschenk, zoals een cadeaubon, een dagje uit of een mooi boeket bloemen. Dit kan uitgaan vanuit het directieteam van een school, maast steeds vaker willen ook ouders hun waardering voor de leerkracht uitten.

Een boeket bezorgen voor de leraar

Behoort u tot de directie van een school en u wilt uw leerkrachten op de dag van de leraar verrassen? Of u bent een ouder en u wilt de leerkracht van uw kinderen op deze dag een blijk van waardering geven? Een boeket bloemen is altijd een leuke verrassing. Ook als u al een ander geschenk voor de leerkracht heeft, dan past er ook altijd een bloemetje bij. Bij BoeketCadeau heeft u een uitgebreide keuze uit verschillende soorten boeketten die zelfs dezelfde dag nog bezorgd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een prachtig bloemstuk of boeket rozen. Ook als u de dag van de leraar helemaal bent vergeten en denkt dat het al te laat is om een boeket te bestellen is dat bij BoeketCadeau geen enkel probleem. Als u voor 12:00 uur uw boeket bloemen besteld wordt het dezelfde dag nog bezorgd.

Een boeket van BoeketCadeau

Vooral nu de herfst weer is begonnen, past een fraai herfstboeket uitstekend bij de dag van leraar. Op de website van BoeketCadeau vindt u dan ook verschillende soorten herfstboeketten. Van prachtige boeketten in mooie herfstkleuren, maar ook herfstboeketten met vrolijke en bonte kleuren. Wilt u nog iets extra’s bij uw boeket voegen, dan is dit ook mogelijk. U kunt bijvoorbeeld een boeket bestellen inclusief een vaas, of een boeket met daarbij gevoegd lekkere chocolade, fruitmand of een fles wijn. Uw boeket kunt u afwerken met een mooi kaartje in dezelfde stijl van het boeket, waar u uw boodschap op kunt laten schrijven. De boeketten van BoeketCadeau worden 7 dagen per week bezorgd. Besteld u voor 12:00 uur, dan is bezorging dezelfde dag nog gegarandeerd. Maar het is ook mogelijk om ruim voor 5 oktober uw boeket(ten) te bestellen en deze op de dag van de leraar te laten bezorgen.

Bloemen bezorgen doe je bij Boeketcadeau.nl!

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden