X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Voorjaarsvakantie

15-02-2019

De voorjaarsvakantie is voor veel mensen het moment om op wintersport te gaan. Lekker van de berg af suizen, genieten van de witte sneeuwpracht en de gezellige après-ski. Maar niet iedereen heeft zin of de middelen om de sneeuw op te zoeken en zoekt dus in de voorjaarsvakantie andere leuke activiteiten om te ondernemen.

Genieten van de zon


Gelukkig zijn er genoeg leuke andere opties om er een hele gezellige voorjaarsvakantie van te maken, zowel in eigen land als daarbuiten. U kunt natuurlijk een korte vakantie boeken naar de zon om even tussentijds op te warmen en echt het voorjaarsgevoel te ervaren. Er zijn wel een aantal betaalbare bestemmingen die rond deze tijd van het jaar al zeer aangenaam weer hebben. Zelfs Frankrijk, Spanje en Italië kunnen overdag al aantrekkelijke temperaturen hebben. Het koelt dan meestal in de avond wel wat af, maar overdag pakt u dan toch het zonnetje mee op het terras.

Genieten van de ontluikende natuur Het is ook een leuk idee om in Nederland in de voorjaarsvakantie de natuur in te trekken. Het is prachtig om te zien hoe de glinsterende groene blaadjes verschijnen en takken met tere bloesems de omgeving sieren. Knoppen ontluiken, de eerste krokussen verschijnen en als het weer mee zit, ziet u misschien ook de eerste narcissen. De vogels gaan weer zingen en alles ziet er ineens weer een stuk vrolijker uit. Ga ook eens met de kinderen naar de boerderij om daar het jonge leven te bekijken. De kinderen zullen de lammetjes knuffelen of voeren geweldig vinden.
 

Lekker uitwaaien op het strand


Maak een strandwandeling in het voorjaarszonnetje. Deze zon is goed om weer een beetje te wennen aan de toenemende zonkracht en de lichamelijke conditie te verbeteren. Of bezoek met de kinderen een pretpark in de voorjaarsvakantie. Veel attractieparken, dierentuinen, outdoor- en indoorspeeltuinen zijn in de voorjaarsvakantie geopend.


Op vakantiebezoek


Het is ook een leuk idee om in de voorjaarsvakantie op bezoek te gaan bij oude vrienden of familieleden waar u normaal gesproken niet aan toe komt. Dan kan iemand zijn die naar een ander deel van het land is verhuisd of misschien zelfs naar het buitenland. Als u hier een aantal dagen verblijft, voelt het als op vakantie zijn en daarnaast is het ontzettend leuk om elkaar weer eens te zien. Zelfs de kinderen zullen het als een vakantiegevoel ervaren.
 

Breng het voorjaar in huis


En als u dan weer thuis bent, dan stuurt u ze gewoon als dank voor de heerlijk dagen die u bij deze vrienden, familie of kennissen heeft doorgebracht een prachtig voorjaarsboeket. Met boeketCadeau.nl is dat een kleine moeite en kunt u kiezen voor prachtige boeketten die ook bij de ontvanger het voorjaar in huis brengen. In een paar eenvoudige stappen kunt u bestellen en een kaartje toevoegen met een persoonlijke tekst. Boeketcadeau.nl bezorgt de bloemen met vers-garantie op de gewenste afleverdatum, in heel Nederland. En wilt u zelf ook dat heerlijke voorjaarsgevoel in huis halen, dan kunt u natuurlijk ook voor uzelf een mooi boeket bestellen.

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden