X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Vier Gay Pride met een kleurig boeket

02-08-2018

Tijdens de Gay Pride dagen wordt de gelijkheid van de transgender-, homo- en lesbo-gemeenschappen gevierd. Naast vieringen met een vrolijke noot, wordt er tijdens de Pride uiteraard ook stilgestaan bij het feit dat de gelijke rechten voor iedereen helaas nog niet overal ter wereld gelden.

Bezoekt u het Homomonument tijdens de Pride? Of wilt u een geliefde een hart onder de riem steken en uw betrokkenheid tonen? Wij hebben een ruim assortiment verse boeketten beschikbaar, die eenvoudig online te bestellen zijn. Hierbij garanderen we een snelle levering en de hoogste kwaliteit bloemen.

Gay Pride

Waar staat de Gay Pride precies voor?

Het seizoen is aangebroken! Vanaf 28 juli tot en met 5 augustus viert Nederland het recht om te zijn wie je bent en wie je lief hebt met verschillende grote evenementen onder de noemer Gay Pride. Bent u niet in staat om aanwezig te zijn bij de viering van de rechten tijdens de Pride Walk naar het Homomonument? Of wilt u degenen die tijdens Park Pride in Amsterdam hun stem laten horen steunen? Verras uw geliefde dan met bloemen in alle kleuren van de regenboog!

De Pride vieren buiten de hoofdstad

Leuk om te weten voor degenen die niet bij de grote evenementen in onze hoofdstad aanwezig kunnen zijn; in Dordrecht gaat de Pride van start op 15 september. Wat kunt u verwachten? Kunnen trouwen voor een dag, een gezellige Roze Markt en een groot feest op het Beverwijcksplein. Vanaf 27 september sluit de stad Rotterdam het Pride Seizoen voor het jaar af. Kortom; genoeg mogelijkheden om stil te staan bij het belang van de Pride voor iedereen. Verstuur een bloemetje naar uw logeeradres, of bestel een van onze kleurrijke verse boeketten voor uw onderneming of etalage. Niets is zo feestelijk als een prachtig boeket in een mooie vaas. Wij bieden arrangementen in alle stijlen en kleuren van de regenboog.

De service in onze bloemen webshop

Kiest u voor een veldboeket? Of laat u liever morgen nog een stijlvol of romantisch boeket vol rozen bezorgen? Met onze unieke versgarantie weet u zeker dat uw bloemen de ontvanger een mooie dag zullen geven.

Uiteraard zijn bloemen altijd een welkom geschenk. Wie weet loopt u tijdens de Gay Pride een potentiële nieuwe partner tegen het lijf? Volledig anoniem een boeket sturen aan een geheime vlam? Geen probleem! Liever een cadeautje meezenden met de bloemen? Ook dat is mogelijk. Vanaf slechts €12,95 kiest u voor een schitterend boeket (dat desgewenst met vaas) bezorgd kan worden.

Maak kennis met de meest eenvoudig manier om bloemen te laten versturen bij Boeketcadeau. Ons team zorgt ervoor dat uw boeket persoonlijk overhandigd wordt, inclusief handige instructies om de bloemen mooi te houden in de vaas. Heeft u bijzondere wensen, of wilt u uw werknemers tijdens de Pride een leuke verrassing laten bezorgen? Neemt u gerust contact op met onze klantenservice. Zo weet u zeker dat u zonder zorgen kunt laten weten dat u aan iemand denkt tijdens de bijzondere Gay Pride.

Bloemen bezorgen? Kies BoeketCadeau

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden