X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Tips voor een top Paas

18-03-2018

Het kwetteren van de vogels is je ochtendmuziek. Het raam kan ‘s nachts weer op een kiertje en de verwarming een paar graden lager. De milde geur van de lente hangt in de lucht. Ja, de donkere dagen zijn nu écht achter de rug. Eindelijk is het bijna Pasen. Verheug jij je ook zo op de lange brunches en gezellige middagen? In deze blog een aantal tips om het nóg gezelliger te maken.

Vrolijke paaspotjes

Een mooie paastafel hoeft niet ingewikkeld te zijn. Sla je rondje glasbak een paar keer over en bewaar alle glazen potjes. Dompel ze onder in een emmer sop en haal de etiketten er vanaf. Versier de potjes met gele of witte strikken en vul ze met gekleurde paaseitjes. Houd grotere potjes achter de hand. Gebruik die als vaasje voor bijvoorbeeld blauwe druifjes. Ook leuk (en lekker!) is om een potje te vullen met rauwkoststicks. Zo’n mix van kleurige reepjes komkommer, paprika, wortel en rettich fleuren de tafel nog meer op.

Pasen met boeketcadeau.nl

Tafeltje dekje

Ben je geen vroege vogel, dek de tafel dan een dag van te voren. Een goede voorbereiding scheelt de helft van de tijd. Niets is fijner dan ‘s ochtends lekker op je gemak broodjes af te bakken en eieren te koken. Leg de vers bereide eitjes in een rieten mand en versier deze met bloemen en witte donsveertjes. Een tafelstuk van bijvoorbeeld een schaal bloembollen met narcissen maakt jouw paastafel helemaal af.

Pasen boeketcadeau.nl

Paaseitje leggen niemand zeggen

Zijn er kinderen bij? Voor de gelegenheid verandert het traditionele ‘zakdoekje leggen’ in ‘Paaseitje leggen’. Er wordt dus geen zakdoek, maar een paasei neergelegd. Ook gaan de kinderen tijdens het tikkertje spelen niet rennen, maar springen als echte paashazen!

Geen eitje maar een uitje!

De scrabble kan in de kast en de Wordfeud uitgezet. In de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest (Flevoland) kun je genieten van de pracht en praal tijdens een wandeling door het Amazone regenwoud, en kijk je je ogen uit in de zwevende bloementuin. Voor jong en oud is er van alles te doen; van een speelparadijs tot een vlindertuin. Sluit dit paasuitje af met een heerlijke lunch. 

Kers op de taart

Zijn de boodschappen uitgepakt, staan de potjes klaar en is het tafelkleed gestreken? Neem dan een welverdiend met-de-voeten-omhoog-momentje om na te denken over de verdere versiering van je huis en invulling van Pasen. Op onze website vind je genoeg inspiratie voor bloemen, cadeaus en wijn! Bekijk eens al onze paasbloemen. Naast dat BoeketCadeau.nl mooie bloemstukken en boeketten in hun assortiment hebben, bieden ze ook de mogelijkheid om op zondag te bezorgen! 

 

Wij wensen je voor nu alvast veel voorpret toe en voor straks fijne Paasdagen! 

Bloemen bezorgen? Kies BoeketCadeau

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden