X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Maak de mooiste dag van het leven nog specialer met bloemen als huwelijkscadeau

11-07-2019

Iemand in uw omgeving gaat binnenkort trouwen. Een erg mooi en bijzonder moment en deze bijzondere dag wilt u natuurlijk feestelijk vieren. Bent u nog op zoek naar een leuk huwelijkscadeau, of zoekt u nog een extraatje erbij? In dat geval is het uitzoeken van een prachtig boeket bloemen een erg verstandige keuze. Via BoeketCadeau bestelt u het perfecte huwelijkscadeau!

Grote en kleine boeketten voor het huwelijk bestelt u bij BoeketCadeau

Gaat uw voorkeur uit naar een groot of klein boeket? Wilt u graag kleurrijke bloemen of kiest u liever voor een neutrale samenstelling? En geeft u enkel bloemen cadeau, of maakt u het cadeau iets luxer met een mooie fles wijn? Het is allemaal mogelijk bij BoeketCadeau. Zo weet u zeker dat er ook voor de smaak van het gelukkige bruidspaar altijd een passend ontwerp mogelijk is.

Kies voor een boeket met rozen en geef een romantisch gebaar

Wilt u dat het boeket met de rozen zo lang mogelijk meegaat, dan is het belangrijk dat u de bloemen schuin af gaat snijden. Let erop dat u een schone vaas gebruikt en dat de bloemen in een flinke hoeveelheid water staan. Bij ieder boeket ontvangt u standaard een zakje met snijbloemenvoedsel. Vul de vaas iedere dag met wat water en let er op dat de rozen niet in de zon of in de tocht staan. Iedere kleur roos heeft weer een andere betekenis. Rood staat in het teken van liefde, verleiding, schoonheid en perfectie, terwijl witte rozen weer in het teken staan van een nieuw begin, hoop, vriendschap, nederigheid en zuiverheid. Het combineren van verschillende kleuren kan hierdoor een bijzondere betekenis krijgen.

Bekijk alle mogelijkheden op de website van BoeketCadeau

Van zonnebloemen met gele en oranje tinten tot aan een geplukt seizoens boeket met een vaas en van een bont boeket tot aan een romantisch boeket met rozen in verschillende kleuren, het behoort allemaal tot het assortiment van BoeketCadeau. Kies voor een prachtig boeket op de speciale dag, voor de dag na de bruiloft of bijvoorbeeld een maand na het huwelijk. Plaatst u voor 23:59 uur een bestelling, dan kan het boeket de volgende dag nog bezorgd worden!

De bloemen blijven zeven dagen vers

Als u het boeket als huwelijkscadeau geeft, wilt u natuurlijk wel dat het gelukkige bruispaar er voor een lange tijd veel plezier aan kan beleven. Daarom werkt BoeketCadeau enkel met de beste kwaliteit bloemen. De bloemen blijven zeven dagen vers en zijn intens qua kleur. En dat ziet u direct! U wilt toch ook alleen maar het beste voor het gelukkige bruispaar?

Kies uit verschillende bijpassende cadeaus

Naast dat u bij het bloemstuk een mooie fles wijn kunt geven, kunt u bij de bloemen nog veel meer cadeaus bestellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een feestelijke fles champagne of een lekker cadeau van chocolade? U hebt ook de keuze uit verschillende bloementaarten, zodat u net even een andere twist geeft aan een traditioneel boeket. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Bloemen bezorgen? Kies BoeketCadeau

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden