X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Langer plezier van een boeket bloemen

21-08-2020

Langer plezier van een boeket bloemen

Wanneer u een boeket bloemen heeft gekregen of zelf heeft gekocht, wilt u dit natuurlijk zo lang mogelijk plezier beleven van deze mooie bloemen. Daarom is het belangrijk om te weten wat je kunt doen om hier zo optimaal mogelijk van te kunnen genieten, want dit heeft u deels ook zelf in de hand. In dit blog vertellen wij u graag hoe u het boeket het beste kunt verzorgen, om hier zo lang mogelijk van te kunnen genieten.

Het boeket in water

Een bos bloemen in huis zorgt natuurlijk voor sfeer en gezelligheid. Daarom is het zonde wanneer uw boeket het al binnen een aantal begeeft. Meestal krijgt u een versgarantie bij uw boeket, maar alsnog is het leuk als een boeket wel 14 dagen mooi blijft. Wat u hiervoor kunt doen? Zorg er allereerst voor dat uw boeket na ontvangst zo snel mogelijk in water wordt gezet. Wanneer dit niet direct in een vaas kan, kunt u het even tijdelijk in bijvoorbeeld de wasbak of een andere bak met water zetten. Wanneer u wel een vaas bij de hand heeft, kunt u de stelen direct schuin afsnijden. Er wordt aangeraden om dit met een scherp mesje te doen en dit niet af te knippen. Ze nemen namelijk bij het afsnijden meer water op.

Snijd de stelen schuin af

Zodra de stelen zijn afgesneden kunt u het boeket in handwarm water zetten. Het is belangrijk om dit water regelmatig te verversen en bij te vullen. Voeg aan het water bloemenvoedsel toe, zodat ze zo lang mogelijk vers blijven en hier van kunnen leven. Gebruik altijd een schone vaas zodat alle bacteriën hieruit zijn. Heeft u geen bloemenvoedsel? Gebruik dan water suiker of soda. Let op: heeft u tulpen? Dit blijft langer mooi in koud water.

Zoek nu een boeket uit

Haal de onderste bladeren van de steel weg, want dit gaat namelijk rotten in het water. Zet ok het boeket niet volledig in de zon, want ook dit heeft geen positief effect op de bloemen. Als laatste: zet de bloemen niet naast de fruitschaal en ververs het water dagelijks! Nu u weet hoe u de bloemen het beste vers kunt houden, kunt u rustig op zoek naar een mooi boeket uit ons assortiment, om vervolgens hier lang plezier van te hebben.

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden