X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Koningin van de zomerbloemen

20-06-2020

Zomer is het leukste seizoen van het jaar: het is lekker weer, de zon schijnt en iedereen is vrolijk. Er worden zomerse drankjes gedronken op het terras en uw interieur wordt weer in een fris jasje gestoken. Donkere accessoires in huis maken plaats voor lichte accessoires en de dunne gordijnen hangen voor de ramen. Dit alles om zoveel mogelijk licht in huis te creëren. Nu ontbreekt alleen nog het belangrijkste: de koningin van de zomerbloemen. Maar welke bloem is dit precies? Wij vertellen het in dit blog.

 

De zonnebloem

De koningin van de zomerbloemen staat ook wel bekend als de zonnebloem. Dit komt omdat de zonnebloem altijd straalt en doet denken aan de kleur van de zon. Daarnaast draait de bloem mee met de zon, want de zonnebloem staat ’s ochtends gericht op het oosten en draait vervolgens mee naar het westen. Dit staat ook wel beter bekend als het Heliotropisme. Op deze manier kan de zonnebloem alle zonnestraaltjes meepakken. Wij raden u dus aan om de zonnebloem aan te schaffen zodat er een zomerse sfeer ontstaat.

Feitje over de zonnebloem

 

Nog een feitje over de zonnebloem: de zonnebloem staat symbool voor zon en liefde. Een prachtige bloem dus om aan uw geliefde te schenken of om een liefdevolle sfeer in huis te krijgen. Een mooi boeket met zonnebloemen mag dan ook niet ontbreken deze zomer.

Zonnebloemen bestellen bij Boeketcadeau

De zonnebloem komt oorspronkelijk uit Noord en Zuid-Amerika en zijn vooral verkrijgbaar van mei tot en met september. Ook in ons assortiment mogen zonnebloemen niet ontbreken, dus kijk eens rond en bestel een mooi boeket met zonnebloemen of laat ze combineren in een ander boeket. Bekijk onze bloemenpagina alles over de zonnebloem. Welk zonnebloem boeket kiest u?

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden