X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Keukenhof 2019: Flower Power

27-03-2019

Het is weer voorjaar en dat betekent dat de Keukenhof, één van de meest bekende en geliefde attracties van Nederland, weer geopend is! Dit jaar is het alweer de 70e editie van dit typisch Hollandse evenement. Om dit te vieren vertelt BoeketCadeau je wat er allemaal te zien en te beleven valt, en waarom wij de Keukenhof een enorme aanrader vinden!

Ontdek de ruim 7 miljoen bloembollen

De Keukenhof is een prachtig bloemenpark in Lisse, Noord Holland. Jaarlijks trekt het meer dan een miljoen bezoekers: mensen vanuit de hele wereld komen speciaal naar de Keukenhof om de ruim 7 miljoen bloembollen in bloei te zien. Het 32 hectare grote park is slechts 8 weken per jaar geopend, en in die 8 weken vinden er verschillende activiteiten plaats. De Keukenhof is gevestigd op het landgoed van Kasteel Keukenhof, dat in 1641 gebouwd werd. In 1949 kwam een groep bloembollenkwekers op het idee om in het voorjaar bloeiende bloembollen tentoon te stellen. Zo ontstond de Keukenhof als bloemenpark, en in 1950 ging het voor het eerst open. Het was vanaf het begin al een groot succes met meer dan 200.000 bezoekers, en in de volgende jaren is het uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen.

Activiteiten in de Keukenhof

Het is ieder jaar weer dé grote attractie van de Keukenhof: de grote bloemenzeeën die bestaan uit meer dan 7 miljoen tulpen, narcissen, hyacinten, krokussen, lelies en andere bolgewassen. Er is 15 kilometer aan wandelpaden aangelegd tussen de tulpenvelden, waarmee je ook langs mooie vijvers, bloemenshows, en verschillende paviljoens en restaurants komt. Ook vind je in de Keukenhof de grootste beeldentuin van Nederland, waar nationale en internationale kunstenaars hun beelden tentoonstellen. Voor kinderen valt er ook zat te beleven: wat dacht je van een speurtocht, de Nijntje speeltuin, de kinderboerderij of een kabelbaan? Zelfs de allerkleinsten zullen zich vermaken in de Keukenhof!

Er worden verschillende speciale activiteiten georganiseerd als het bloemenpark geopend is. Zo wordt er jaarlijks een fietstocht langs de bloemenvelden georganiseerd, waarvoor je de fiets bij Keukenhof zelf kunt huren. Keukenhof heeft zelfs een fluisterboot, waarmee je geruisloos en ontspannen een tocht langs de bloemenvelden kunt maken.

Iedere dag zijn er extra evenementen voor degenen die alles uit hun dagje Keukenhof willen halen. Dit jaar is dat bijvoorbeeld een Oud-Hollands weekend, met oud-Hollandse dans, klederdracht, fietsen, en levende standbeelden. In de meivakantie zijn er Roofvogelshows te bekijken, met uilen, valken en buizerds. Op zaterdag 13 april kun je de spectaculaire Bloemencorso van de Bollenstreek aanschouwen, een uniek jaarlijks evenement met kleurrijke praalwagens. En helemaal in het thema van dit jaar vindt in de laatste week het Woodstock Festival plaats, met muziek en heel veel bloemen voor de ultieme sfeer van 1969.

Thema Flower Power

Jaarlijks kiest de organisatie van de Keukenhof voor een speciaal thema. Dit jaar is het thema Flower Power. Met dit thema gaat de Keukenhof terug naar de jaren ’70 om de 70e editie te vieren, met felle kleuren, muziek, en vooral veel peace en love. Keukenhof wil vieren dat mensen vanuit de hele wereld in dit park samenkomen om te genieten van de schoonheid, geuren en kleuren van bloemen. Bloemen inspireren en verbinden, is de boodschap dit jaar.

Bloemen bezorgen? Kies BoeketCadeau

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden