X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Kerstvoorbereidingen: Hoe ga je te werk ?

06-12-2016

De laatste maand van het jaar is aangebroken; een gezellige maar intensieve periode. Nu Sinterklaas het land uit is bereiden we ons voor op de knusse kerstperiode. Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je wilt maar er zijn een aantal dingen die sowieso handig zijn om voor te bereiden voor de kerst. 

In deze blog een handig overzicht.

1. Kerstversiering

Wie slim is slaat op tijd zijn kerstversiering in. Dan is er nog volop keuze en off season krijg je ook vaak hoge kortingen. Bedenk goed welke kleur of thema je wilt gaan doorvoeren dit jaar. Ga je voor sprookjesachtig wit of voor een kleurrijk geheel? Wil je de ramen versieren? Lichtjes buiten? Of ga je voor een knusse sfeer binnen?

Waar je ook voor kiest, zoek je kerstversiering met zorg en liefde uit. Natuurlijk kun je ook dezelfde ballen en slingers gebruiken als de voorgaande jaren. Wél is het leuk om ieder jaar wat nieuws aan je collectie toe te voegen. 

Kerstvoorbereidingen, kerstbloemen boeketcadeau.nl          Kerstvoorbereidingen, kerstbloemen boeketcadeau.nl

2. Tafeldecoratie

De kerstdagen staan in het teken van gezelligheid en lekker samen eten. En wat zorgt er nou voor meer kerstgevoel dan een mooi gedekte tafel?

Decoreer de tafel bijvoorbeeld met kaarsjes; hoog en laag door elkaar geeft een speels effect. Zet gave kerststukken of mooie boeketten op tafel. Of ga voor wat verse hulst en dennentakjes uit het bos. Gebruik mooie placemats of een sjiek tafelkleed en strooi daar wat glitters en sterretjes op.

Wat kannen water en flessen wijn op tafel en jullie zijn er helemaal klaar voor!

Kerstvoorbereidingen, kerstbloemen boeketcadeau.nl

3. Dinerplannen

Nu je in je hoofd hebt hoe de tafel eruit komt te zien, is het tijd voor de dinerplannen. Want wat ga je maken? Ons advies is; maak het jezelf niet té ingewikkeld maar ga voor lekker eten dat niet mis kan gaan.

In de tijdschriften van verschillende supermarkten kun je volop inspiratie opdoen voor simpele kerstgerechten. Maar ook online is er genoeg te vinden. Heb je het al druk? Ga dan voor gerechten die je grotendeels al van tevoren kunt voorbereiden; ovenschotels, chocolademousse, soep enz.

Kerstvoorbereidingen, kerstbloemen boeketcadeau.nl

4. Cadeautjes

Bij de kerst horen natuurlijk kerstcadeautjes. Groot of klein; dat maakt niet uit, het gaat juist om de gedachte. Laten zien dat je je familie en vrienden waardeert middels een leuk cadeautje onder de kerstboom.

Ga je voor een prachtig kerstboeket? Of een mooi boek misschien? Vertrouwde sokken of een heerlijk parfum? En wat hoop je zelf onder de boom te vinden?

Begin op tijd met het maken van lijstje en (online) inkopen doen. Een goede planning zorgt voor minder stress.

5. Kerstkaarten

Last but not least; de kerstkaarten. Ook deze kun je al ruime tijd van tevoren inslaan. Sterker nog, in juni koop je in sommige winkels kerstkaarten voor een prikkie. Heb je die alvast in huis.

Je kunt ook alvast de adressen op de kaarten schrijven en de postzegels plakken. Wat liefs in de kaart schrijven en het enige wat jij nog hoeft te doen is ze te posten vlak voor kerst.

Hoe bereid jij je voor op de feestdagen?

We zijn benieuwd hoe jij je voorbereid op de kerstdagen? Laat het ons gerust weten via de Facebook-pagina. Daar publiceren we ook regelmatig nieuwe video’s. De video van deze week gaat over zelf kerststukjes maken!

Ben je op zoek naar een cadeau dat altijd goed in de smaak valt? In onze webshop hebben we genoeg leuks, neem gerust een kijkje. Bestel jouw kerstboeketten.


Bloemen bezorgen met kerst? Kies BoeketCadeau

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden