X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Inspiratie voor verjaardagscadeaus

09-01-2019

Uitgerekend geeft Nederland zo'n vijf miljard euro per jaar uit aan verjaardagscadeaus. Gemiddeld ligt het bestedingsbedrag op twintig euro per cadeau. Dat zijn aardig wat cadeaus. En elk jaar heeft u weer meer mensen ontmoet waar u een verjaardagscadeau voor zou willen kopen. De vraag die u hierbij waarschijnlijk wel eens stelt is: wat deze keer te kopen? Of als het cadeau bedoeld is voor iemand die u niet heel goed kent, dan kan het soms best wel lastig zijn om een geschikt, origineel of nuttig cadeau te vinden.

Naar de winkel of online gemak

De ouderwetse manier om een cadeau te kopen is naar een winkelcentrum of de stad afreizen en op zoek gaan in de winkels daar. Dit kan natuurlijk gecombineerd worden met andere benodigdheden die u al van plan was bij de winkel te halen. Ook kan het een gezellig dagje shoppen betekenen met een vriend(in) of familielid. Het nadeel hiervan is dat het nogal tijdrovend kan zijn. Een slim alternatief hiervoor is online op zoek te gaan naar een verjaardagscadeau. Mocht u daar een geschikt geschenk vinden dan kunt u deze bij u thuis laten bezorgen en het cadeau vervolgens persoonlijk op de verjaardag van de ontvanger overhandigen. Er is ook nog een mogelijkheid bij BoeketCadeau om het geschenk direct bij de jarige te laten bezorgen. Dit betekent dat u in een paar muisklikken een geschenk heeft geregeld. Het is mogelijk om uw eigen bezorgdatum te kiezen, ook als de jarige op zondag zijn verjaardag viert kan er bezorgd worden.

Verrassing aan de deur

Als u een cadeau bij BoeketCadeau heeft geselecteerd dan is het ook nog eens leuke verrassing voor de ontvanger dat de deurbel gaat en er een cadeau wordt afgeleverd. Dit zou u zelfs anoniem kunnen doen en pas later vertellen dat het van u afkomstig was. Ook is het laten bezorgen bij de jarige handig als u verhinderd bent op een verjaardag van een vriend of familielid. Zo voelt de jarige toch nog uw betrokkenheid.

Cadeau ideeën

Er zijn op BoeketCadeau naast mooie boeketten ook allerlei andere geschenken te bestellen. Zo kunt u denken aan chocolade cadeaus, wijncadeaus, heliumballonnen of een bloementaart. Door deze keuze kunt u voor elk persoon wel iets op maat vinden. De heliumballonnen zijn er bijvoorbeeld in allerlei kleuren en met verschillende teksten. De bloementaarten zijn een originele manier om bloemen te geven. Een bloementaart bestaat uit bloemen in de vorm van een taart die men zo een plek in het huis kan geven. Weer eens iets anders dan bloemen in een vaas. Voor chocolade liefhebbers kunt u kiezen uit bonbons of repen met of zonder bloemen of wijn. Uiteraard kunt u bij elk cadeau een kaart met tekst toevoegen met een persoonlijke boodschap. Genoeg opties dus om een persoonlijk cadeau samen te stellen.

Een gezond cadeau idee

Een gezond cadeau idee is de fruitmand. Op deze manier geef je niet alleen iets kleurrijks en origineels, maar geef je ook nog iets gezonds. Een fruitmand is allang niet meer alleen voor een zieke, want menigeen is gewoon gek op fruit! De cadeaus zijn bovendien hier en daar uitgebreid met bijvoorbeeld een appeltaart pakket, wijn, jam of groentes.

Met al deze opties is er altijd wel een geschikt cadeau te vinden en is het cadeau ook eenvoudig te bestellen. Het bespaart u een fysieke zoektocht en dus tijd!

Bloemen bezorgen? Kies BoeketCadeau

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden