X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Hoe houdt u het vakantiegevoel het langste vast?

13-08-2019

Vakanties gaan razendsnel. Voor u het weet zit u op kantoor naar uw computerscherm te staren. Hoewel vakantiedagen beperkt zijn en een vakantie niet eeuwig duurt, zijn er allerlei mogelijkheden om een vakantiegevoel langer vast te houden. Hoe houdt u het vakantiegevoel net wat langer vast en wat is hiervoor nodig? We geven u graag wat praktische tips om een vakantie gevoelsmatig te verlengen. Hierdoor stapt u ook na uw vakantie met een vakantiegevoel uit bed.

Terugval in werkstaat is onoverkomelijk

Uit diverse onderzoeken blijkt dat een vakantiegevoel maximaal 2 tot 4 weken duurt. Na deze periode zit u al snel terug op het oude niveau van voor uw vakantie. Dit merkt u bijvoorbeeld aan uw energie, motivatie en geluksgevoel. Zodra u bij uw werkgever binnenstapt, ligt er vaak een berg werk op u te wachten, waardoor het vakantiegevoel razendsnel verdwijnt. Een terugval in de werkstaat is onoverkomelijk, echter oefent u er wel zelf invloed op uit. Plan vóór uw vakantie voldoende tijd in om na uw vakantie binnengekomen e-mails en ander inhaalwerk te verwerken. Hiermee minimaliseert u de kans op onnodige onrust en stress.

Maak bewust tijd voor ontspanning

Na een vakantie in Italië, Frankrijk of Nederland gaat u veelal niet direct aan het werk. Vul uw reserves aan met extra ontspanningsmomenten na terugkomst in huis. Houd u wat minder bezig met administratieve zaken, laat de strijk eens een dag liggen en richt u op uitjes die energie geven. Neem tijd om een goed boek te lezen, breng een dagje door aan het strand of geniet samen met uw partner van een hapje en een drankje op het terras. Maak bewust tijd voor échte ontspanning en geniet optimaal van uw vrije dagen.

Kook lokale gerechten van uw vakantie

Breng uzelf in vakantiesferen door lokale gerechten te koken waar u op vakantie zo van genoot. Bereid een overheerlijke Griekse maaltijd of maak Italiaanse toastjes met tomaat en basilicum. En wat dacht u van een smaakvolle Franse wijnproeverij? Nodig familie en vrienden uit voor een ontspannen wijnmoment en creëer waardevolle en dierbare herinneringen voor later. Stel voor een diner of wijnmoment uw favoriete muzieklijst samen met de leukste vakantiemuziek.

Voel de warmte van de zon met zonnebloemen

Het warme vakantiegevoel houdt u ook vast met een bos bloemen. Investeer in het vakantiegevoel door de aankoop van een vrolijk boeket zonnebloemen. Met de juiste verzorging staat een bos zonnebloemen al snel 7 tot 14 dagen en denkt u met plezier terug aan uw laatste vakantie. Reden genoeg om er eentje te bestellen op BoeketCadeau.

Boek nu alvast een volgende vakantie

Wat is er fijner dan wegdromen bij een volgende vakantie? Houd uw vakantiegevoel langer vast door inspiratie op te doen voor uw volgende vakantie. Verlekker u aan historische steden, mooie stranden en prachtige vakantiehuisjes. Lees reisblogs, scrol door Instagram en bekijk de beschikbare deals voor uw komende vakantie. Het hoeft niet direct om een zomervakantie te gaan - een stedentrip is ook leuk. En als de financiële ruimte er is, dan boekt u direct uw eerstvolgende vakantie!

Bloemen bezorgen? Kies BoeketCadeau

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden