X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Goede voornemens die je leven veranderen

09-01-2018

Het kan zijn dat je je had voorgenomen om geen goede voornemens te maken. Maar zo aan het begin van het jaar kun je gewoon niet anders dan bedenken wat je aan jezelf wilt verbeteren. Als we je daarbij een tip mogen geven, steek je energie dan vooral in nieuwe gewoontes die écht impact maken. Zodat je aan het eind van 2018 met een trots gevoel kunt terugblikken. Over welke nieuwe gewoontes het gaat, lees je in deze blog.

Goede voornemens boeketcadeau.nl

Eerst iets over de wereldvrede

Wereldvrede, een lang en gelukkig leven voor al onze dierbaren en een oneindig banksaldo. Stuk voor stuk dingen die we allemáál graag willen, maar die niet reëel zijn. Kies daarom voor kleine veranderingen in je dagelijks leven. Doordat je die zelf in de hand hebt (het effect is direct merkbaar) houd je ze langer vol en worden de resultaten op langere termijn steeds groter. 

Oefen met dankbaar zijn

Staat ‘gelukkiger worden’ hoog op jouw lijstje van goede voornemens? Denk dan aan het punt hierboven en je weet: dit is een te groot thema. Geluk heb je niet altijd zelf in de hand. Wat je wel kunt doen, is meer dankbaarheid betuigen. Schrijf dagelijks op waar je dankbaar voor bent en spreek je dankbaarheid uit naar je omgeving. Zo ervaar je vanzelf meer geluk.

Goede voornemens boeketcadeau.nl

Haal meer bloemen in huis

Bloemen en de natuur in het algemeen hebben een positieve invloed op je welzijn. Omring jezelf daarom met zoveel mogelijk verse bloemen. Hiervoor hoef je heus niet wekelijks dure boeketten aan te schaffen. Verdeel gewoon één mooi boeket met verschillende bloemen over meerdere kleine vaasjes en verspreid die door het huis. En verzorg je bloemen goed voor een langere houdbaarheid.

Goede voornemens boeketcadeau.nl

Stop met multitasken

Heb je een groot project voor ogen dat je steeds maar voor je uitschuift? De beste manier om dit project eindelijk aan te pakken is: stoppen met multitasken. Hoe meer je tegelijk doet, hoe minder er van alles terecht komt. Plan momenten in je agenda om aan dit project te werken en doe op die momenten niks anders. Spreek met jezelf af dat dit project je tijd, aandacht, geld en energie waard is. 

Richt je meer op anderen

Zelfontwikkeling is hartstikke prima. Maar verspil niet al je energie aan alleen je eigen behoeftes. Geef je onverdeelde aandacht aan de mensen om je heen; luister naar hun verhalen en help waar je kan helpen. Dit betekent niet dat jij jezelf wegcijfert. Jouw behoeftes worden in het proces vanzelf vervuld.

 

P.S. Sluit je aan bij onze community van bloemen(cadeau)liefhebbers op Facebook, met elke dag een leuk bloemennieuwtje of tip. Op dit moment al 11.458 fans!

Bloemen bezorgen doe je met boeketcadeau.nl!

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden