X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Geniet langer van je zomerboeket met deze tips!

11-07-2017

De zomer staat voor lange, lome avonden. Lekker in je eentje met een tijdschrift, of in gezelschap met vrienden of familie. De zomer lokt iedereen naar buiten. Zonde van je boeket, die nu moederziel alleen in huis staat te pronken? Neem je boeket mee naar de tuin of naar het park voor een picknick. Hoe je het buitenleven combineert met je liefde voor binnenbloemen lees je in deze blog!

Zomerboeket Boeketcadeau.nl

Zonnefactor voor je bloemen

Net zoals wij kunnen verbranden van al te felle zonnestralen, geldt dat ook voor bloemen. Bescherm je bloemen buiten én binnen daarom tegen de zon. Want uitdroging of verbranding liggen op de loer. Zet je vaas met bloemen op een plek in huis waar het lekker koel is.

Een nachtje buiten

Van je mooie zomerboeket geniet je nog meer, als je die mee naar buiten neemt. Zorg er dan wel voor dat je je bloemen niet in de volle zon zet. Lopen de temperaturen zo hoog op, dat je huis ’s nachts niet afkoelt? Laat je bloemen dan gerust een nachtje buiten staan, maar niet in de regen.

Boeketcadeau.nl

Voorkom oververhitting

Heb je planten in de vensterbank staan aan de zuidkant van je huis? Plaats een plantenhor voor de ramen, die je planten beschermt tegen oververhitting. Deze zijn in alle soorten en maten te koop, maar kun je ook zelf maken!

Hoge temperaturen = extra bacteriën

Check regelmatig of er geen blad in het water van je vaas hangt. Want de hoge temperaturen zorgen voor extra bacteriën in het water. Hierdoor raken de vaten van de bloemstelen verstopt, wat de kwaliteit van je bloemen vermindert. Lukt het niet om de planten bacterie-vrij te houden kunt u vandaag nieuwe bloemen bestellen en bezorgt boeketcadeau.nl morgen uw nieuwe zomerplanten.

Wat ook goed helpt tegen bacteriën, is een brandschone vaas. Was je vaas dan ook goed af, voordat je er bloemen in doet. En herhaal dit om de 2 dagen! Snijd dan meteen weer een stukje van de onderkant af en trakteer je geurige vriendjes op wat extra snijbloemenvoedsel.

Zomerfavoriet in de tuin: de trosroos

Geurende rozen zijn favoriet in de zomertuin. Met als stip op nummer één: de trosroos. Deze roos dankt haar naam aan haar bloeiwijze. Groeien de meeste rozen met één roos op een steel, de trosroos groeit als een bosje. Ook is er geen enkele andere roossoort die in zoveel kleuren voorkomt, die zoveel bloemen geeft en die zo lang bloeit. Deze roos kan goed tegen de hitte. De enige verzorging die deze roos nodig heeft, is voldoende water en wat rozenmest. 

Zomerboeket Boeketcadeau.nl

Op onze site vind je allerlei soorten zomerbloemen, met natuurlijk ook de zonnebloem. Wij wensen je een geurige en kleurige zomer toe!


Bloemen bezorgen? Kies BoeketCadeau

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden