X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Een vrolijk interieur met gerbera's

22-03-2020

Het is natuurlijk erg fijn wanneer jouw interieur een gezellige uitstraling heeft. Dit kunt u mede dankzij gerbera’s creëren. Gerbera’s bestaan namelijk verschillende felle kleuren waardoor er direct een grote dosis vrolijkheid in huis ontstaat. Dit komt niet alleen door de felle kleuren, maar ook door de uitstraling van de bloem. Ze zijn namelijk erg speels. Wilt u meer weten over gerbera’s? Dan raden wij aan om even door te lezen.

Gerbera’s in verschillende kleuren

Gerbera’s zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze kleuren zorgen er voor dat uw interieur een beetje sprankelt. Daarbij is de gerbera ook een beetje een robuuste bloem, waardoor de gerbera ook zeker opvalt in huis. Combineer de gerbera’s in verschillende kleuren om nog meer speling te krijgen in huis. Daarnaast zorgen bloemen in het algemeen natuurlijk al voor wat gezelligheid en wordt er daarbij ook wat kleur in huis gebracht. Zorg er daarom voor dat u wekelijks een mooi bos bloemen in huis heeft staan.

Gerbera’s bestellen

Naast de gerbera’s hebben wij natuurlijk meer bloemen in ons assortiment, zoals de seizoenaanbieding. Elk seizoen hebben wij weer een passend boeket in de aanbieding, die ook voor enorm veel sfeer in huis zorgen. Bekijk eens welk boeket het dit seizoen is en schaf dit bijvoorbeeld in combinatie met de gerbera’s aan, zodat het hele huis een opfris beurt krijgt. Daarbij geldt bij ons: voor 12:00 uur besteld, vandaag nog geleverd. U kunt dus direct profiteren van een mooie bos gerbera’s in huis.

Meer weten over gerbera’s

Wilt u meer weten over de gerbera’s? Wij vertellen u er graag meer over. Daarnaast kunt u natuurlijk bij ons terecht voor verschillende gerbera’s, waardoor u uw huis een stuk wordt opgefleurd. Kies een mooi boeket uit en plaats het in uw huis en maak uw huis gezellig. Vragen? Neem dan eens contact op met onze klantenservice en wij helpen u graag verder.

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden