X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Burendag vier je met bloemen

18-09-2018

Burendag vier je met bloemen!

22 september is het weer zo ver. Het is dé dag om uw buren eens flink in het zonnetje te zetten. Het is dan namelijk Nationale Burendag. Dit initiatief zorgt ervoor dat de Nederlandse gemeenschappen dichter bij elkaar komen. Op deze dag kunt u bijvoorbeeld samen een bakje koffie drinken, de tuin onder handen nemen of gewoon een praatje maken. Wilt u uw buren eens flink verrassen? Bestel dan een boeket bloemen. Dit hoeft helemaal geen moeite te kosten. U kunt namelijk eenvoudig en snel online bloemen bestellen bij BoeketCadeau.

Een ruime collectie boeketten voor Burendag

Om vandaag bloemen te laten bezorgen hoeft u helemaal niet langs de bloemist. U kunt eenvoudig online een prachtig boeket samenstellen of een voor u gesorteerd boeket aanschaffen. Bij BoeketCadeau heeft u keuze uit een enorm aanbod. Kies bijvoorbeeld voor een prachtige bos rozen, een boeket met zonnebloemen of prachtige veldbloemen. Er is keuze genoeg. U geniet altijd van verse bloemen met een versgarantie van maar liefst zeven dagen. Zo houden de buren lang plezier van hun mooie bos bloemen. Het is een leuk kleinigheidje waarmee u de buren blij kunt verrassen. Kies voor een prachtig boeket of een mooie bloementaart.

Voor 11:30 besteld, vandaag geleverd

Het maakt niet uit of u op de 22e vergeten bent dat het burendag is. Wanneer u namelijk voor 11:30 uur 's middags uw boeket besteld, wordt deze diezelfde dag nog geleverd! Zo bent u nooit te laat voor een cadeau op burendag. Deze optie is natuurlijk ook perfect wanneer u met burendag niet thuis bent. U kunt waar en wanneer u maar bent online een boeket bestellen bij BoeketCadeau en laten bezorgen op het adres naar keuze. De bloemen zijn door heel Nederland te bezorgen voor een vaste verzendprijs van €6,95.

Een kaart en cadeau bij uw boeket

Wilt u nog iets persoonlijks kwijt aan de buren? Kies dan gelijk voor een leuk kaartje bij het boeket. U kunt uw boeket namelijk helemaal personaliseren. Kies voor een boeket met een leuk kaartje en schrijf een persoonlijke boodschap voor uw buren. Ook kunt u bij het boeket een chocolade cadeau kiezen of een mooie fruitmand. U vindt altijd het perfecte cadeau voor uw buren. Hebben de buren kinderen? Doe dan een leuke heliumballon bij de bestelling. Uw boeket en bestelling kunt u helemaal naar eigen smaak aanvullen. Zo heeft u altijd een leuk cadeau.

Overige geschenken in onze webshop

Wilt u naast het boeket nog een ander leuk cadeau geven aan de buren? Dan hoeft u hiervoor niet naar een andere webwinkel. Bij BoeketCadeau kunt u naast een fleurig boeket, ook terecht voor andere geschenken. Denk bijvoorbeeld aan een wijncadeau, goed gevulde fruitmand, champagne cadeau en nog veel meer. Wilt u uw buren op Burendag eens flink in het zonnetje zetten? Verras de buren dan met een prachtig boeket van BoeketCadeau. Het kost geen moeite om online een bos bloemen te kopen en u heeft op deze manier een perfect cadeau voor Burendag. Geniet van verse bloemen en een fijne service van BoeketCadeau.

Bloemen bezorgen? Kies BoeketCadeau

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden