X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Bloemen mooi houden in het warme weer

05-07-2020

Midden in de zomer is het weer vaak erg goed. Dat wil zeggen: veel uren zon en een hoge temperatuur. Echter is dit niet heel goed voor uw bloemen en u wilt natuurlijk dat uw bloemen zo lang blijven leven. Je zult daarom goed u best moeten doen om goed voor uw bloemen te zorgen, want niets is natuurlijk mooier dan bloeiende bloemen. Benieuwd hoe u dit voor elkaar krijgt? Wij vertellen het hier!

Verzorg uw bloemen goed

Vanaf een graden of 22 krijgen bloemen het al wat zwaarder. Het is daarom belangrijk om op een paar aspecten te letten om uw bloemen zo goed mogelijk te verzorgen. Bloemen hebben altijd voldoende water nodig, maar bij een hogere temperatuur verdampt dit water sneller. Ook nemen de bloemen met warm weer meer water op. Zorg er daarom altijd voor dat de bloemen over voldoende water beschikken. Een andere tip is om de bloemen niet naast de fruitmand neer te zetten. Fruit produceert namelijk ethyleengas waardoor bloemen sneller verwelken.

Zet bloemen op een koele plek

Hoe lekker het ook is om de deuren en ramen open te zetten, bloemen houden niet van tocht. Zet uw bloemen dus even ergens anders neer wanneer u besluit dit open te zetten. Zet bloemen daarentegen wel gewoon op een koele plek, want vol in de zon of ’s nachts in een warme kamer komt vaak ook niet ten goede. Wilt u er extra zeker van zijn dat ze goed verzorgd worden? Snijd dan elke dag een klein stukje van de steel af. Hierdoor kunnen ze weer beter water opnemen.

Zomerbloemen bestellen

Het is natuurlijk ook nog belangrijk om de juiste zomerbloemen uit te kiezen. Zonnebloemen kunnen namelijk prima overleven in de zomermaanden. Maak dus een keuze uit een mooie bos bloemen en geniet ook in deze zomermaanden van een leuk en fris boeket. Bekijk eens de bloemen uit ons assortiment en plaats een online bestelling.

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden