X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Alles wat je moet weten over bloemen bezorgen!

26-11-2018

Bloemen, we kopen ze steeds vaker online. Ja, het is makkelijker, sneller en bovenal: u heeft een ruime keus aan verschillende soorten bloemen. Maar wat zijn nou eigenlijk de laatste trends en wat heeft BoeketCadeau eigenlijk allemaal te bieden? Lees snel verder voor de antwoorden!

Het gemak van bloemen online bestellen

U vraagt zich vast af: waarom zou ik bloemen online bestellen als ik een boeket ook bij de lokale bloemist of de supermarkt kan kopen? Het antwoord hierop is heel simpel. Het bestellen van bloemen via het internet brengt veel voordelen met zich mee waaronder: 

- U kunt op uw gemak vanuit huis bloemen bestellen 
- U heeft een ruime keus aan bloemen en boeketten 
- Vaak zijn de bloemen de volgende dag (of dezelfde dag) al bezorgd op het gewenste adres 
- Verse bloemen van top kwaliteit 
- Voordelige prijzen die passen bij uw budget 
- U kunt een kaart of cadeau bij uw boeket bestellen 
- Boeket voor elke gelegenheid en seizoen 
- Boeket in verschillende maten 

Bloemen online bestellen is dus veel makkelijker en gunstiger. U hebt binnen no time uw bloemen in huis of bezorgd bij het gewenste adres! 

De laatste bloementrends

Ja, de herfst maakt plaats voor de winter, wat betekent: winterbloemen en kerstarrangementen! 
Als u aan de winter denkt, dan denkt u waarschijnlijk alleen maar aan donkere, saaie en grauwe tinten, maar wist u dat u ook prima bloemen met lichtere kleuren kunt bestellen? De kleuren oudroze en donkerroze zijn tijdloos en tegelijkertijd elegant en geschikt voor elk seizoen. Ook de okergele, oranje, bruine, bronze, donkerpaarse, lila en wijnrode kleuren doen het erg goed en geven u tevens toch dat 'wintergevoel'. Dus of u nu voor lichte of donkere kleuren kiest voor in uw boeket: u kunt de plank niet misslaan bij BoeketCadeau! Kijk bijvoorbeeld eens naar ons uitgebreide assortiment rozen in alle kleuren.

Waarom uw kerstbloemen bestellen bij BoeketCadeau?

BoeketCadeau staat bekend om zijn expertise en vakmanschap op het gebied van bloemen. Ons team is altijd op de hoogte van de laatste trends in de bloemenwereld, dus ook voor de laatste tips en trends voor kerstbloemen kunt u bij ons terecht. Verder is het van essentieel belang dat u of de persoon voor wie u de bloemen bestelt, optimaal kan genieten van de bloemen. Daarom hechten wij van BoeketCadeau erg veel waarde aan verse bloemen van uitstekende kwaliteit waarvan u dag in en dag uit kan genieten van de schoonheid die de bloemen met zich meebrengen. Ook hebben wij een breed assortiment aan bloemen waardoor u altijd zult slagen in het vinden van de juiste boeket die past bij zowel uw smaak als uw budget. Verder staan wij van BoeketCadeau bekend om onze goede service. Als u voor 12:00 bij ons uw bloemen besteld, dan heeft u het dezelfde dag nog in huis! Indien u vóór 23:59 besteld dan heeft u de gewenste bloemen de volgende dag al in huis. Ons team staat er tevens om bekend uw vragen snel te beantwoorden en u te voorzien van een passend advies.

Bloemen bezorgen? Kies BoeketCadeau

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden