X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

5 x last minute kerstdecoratie ideeën uit de natuur

19-12-2016

We tellen af naar de kerstdagen. Een drukke periode waarbij je aan van alles moet denken; het kerstdiner, de gasten uitnodigen, menukaarten maken, kerstkaarten versturen, activiteiten op de school van je kinderen, cadeautjes kopen en de kerstdecoraties. Kun je nog wel wat goedkope en last minute decoratie ideeën gebruiken? Lees dan snel verder.

Idee 1 - Glitter en glamour

In het bos of in de tuin kun je nog genoeg mooie blaadjes vinden. Met wat gouden of zilveren (glitter)spray tover je deze in een handomdraai om tot de ultieme kerstversiering. Maak er een klein gaatje in met de perforator of een schaar, lint of touwtje erdoor en voilà; kerstdecoratie vol glamour.

Je kunt ook meerdere blaadjes met touw aan een tak binden voor een echte kersthanger.

Kerstdecoratie boeketcadeau.nl

Idee 2 - Oh, dennenboom

Buiten in het bos of in het park zijn altijd wel wat dennenbomen te vinden. Kijk er eens onder of knip er kleine takjes vanaf. Thuis zet je ze onder een glazen stolp of in wat mooie glaasjes. Leuk op de dinertafel!

Kerstdecoratie boeketcadeau.nl

Idee 3 - Handige tak

Voor dit idee moet je wel een beetje handig zijn. Of een handige vader/opa/zoon of buurman vragen. Je hebt nodig: Een grote, dikke tak en een grote gaten boor. De tak laat je eerst goed drogen op de verwarming. Vervolgens boor je er grote gaten in, net zo diep als een waxinelichtje. Even goed opschuren, kaarsjes erin en je hebt een geweldige kaarsenhouder.

Kerstdecoratie boeketcadeau.nl

Idee 4 - Verdieping met geluk

Deze deelden we al eerder op de Facebook-pagina van Boeketcadeau.nl maar hij verdient ook hier een plekje! Bijna iedereen heeft wel een etagère in huis. Decoreer hem met wat blaadjes hulst of takjes klimop. Vervolgens vul je de cup cake-vormpjes met dennenappeltjes. Je kunt de dennenappels ook nog bespuiten met wat witte sneeuw voor een extra kerstig effect!

Kerstdecoratie boeketcadeau.nl

Idee 5 - Takjes kerstboom

Superleuk én handig om je (klein) kinderen aan het werk te zetten terwijl jij staat te koken. Met wat simpele takjes uit het bos, park of de tuin maak je deze leuke kerstboompjes. Knip alle takjes op maat, plak ze op een stukje hout (bijvoorbeeld een ijsstokje) en doe er -tot slot- een grote rode strik of lint omheen.

Staat geweldig op een wit servet.

Bonus tip!

Wil je zelf een kerststukje maken? Bekijk dan de video waarin Carolien je uitlegt hoe je precies te werk gaat. Wie het zichzelf graag gemakkelijk maakt bestelt natuurlijk online een prachtig kerststuk voor op tafel. Bestel hier: kerstbloemen of een kerstboeket.

Let op! Maak je tafel niet de druk met kerstdecoratie. Houd het simpel en zorg ervoor dat je alle borden en glazen nog gemakkelijk kwijt kunt. 

Heb je zelf nog handige decoratie tips voor kerst? Deel ze met ons op de Facebookpagina.

Namens ons allemaal, alvast hele fijne kerstdagen! 


Bloemen bezorgen? Kies BoeketCadeau

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden