X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

5 bijzondere vaasideeën voor elk interieur

28-06-2017

Niets maakt gelukkiger dan een huis vol bloemen. Maar zoveel bloemen bij elkaar is wel kostbaar. Een handige oplossing is om je bos bloemen te verdelen over meerdere vazen. En je hebt meer vazen in huis dan je denkt! Want zolang er water in kan, is iets een vaas. In deze blog geven we je 5 inspiratietips voor bijzondere vazen om je huis om te toveren tot een ware bloemenoase. Zo maak je het ook in huis zonnig en zomers!

1. Vazen uit de schuur

Heb je een schuur? Snuffel dan eens rond naar wat je hebt staan, wat als vaas kan dienen. Denk aan oude, niet al te grote emmers, kannen, voorraadpotten of oude groenteblikken. Oude emmers zijn in het voorjaar zeer geschikt voor grote tulpenbossen, en in de zomer voor zonnebloemen. Voorraad- of weckpotten kun je extra versieren met touw eromheen. En groenteblikken verf je in de kleuren van je interieur. Succes verzekerd!

Bijzondere vaasideeën, boeketcadeau.nl           Bijzondere vaasideeën, boeketcadeau.nl

2. Vazen uit de servieskast

Ook in de servieskast vind je genoeg spullen waar je je bloemen in kwijt kunt. Kijk maar eens hoe leuk het staat om kleine bloemen, of een vetplantje of cactus in een theekopje of je favoriete mok te doen. Een vintage of retro theepot doet het ook niet slecht als vaas. Heb je eenmaal de smaak te pakken, sla dan je slag in kringloopwinkels en op braderieën. Je kunt er echt een sport van maken om ouderwets serviesgoed of unieke glaasjes te verzamelen.

3. Laat je inspireren door de bloemist

Oké, je hebt inmiddels een verzameling potten, kannen, kopjes en glaasjes. Nu kun je je bloemen gaan verdelen. Koop hiervoor een boeket met verschillende soorten bloemen in verschillende hoogtes, met niet al te veel groen. Zo heb je voor elke vaas een geschikte bloem. Kom je er zelf niet uit? Vraag je bloemist om je te helpen.

4. Maak een raster

Een handige tip om zelf je bloemen te schikken, is om een raster te maken met plakband. Hierdoor blijven je bloemen mooi rechtop staan en vallen ze niet naar de zijkant. Plak stroken plakband of tape kruislings over elkaar aan de bovenkant van een vaas, bus of schaal en steek hier één voor één je bloemen in. Begin met het groen, dan met de vollere bloemen en eindig met de kleinste bloemetjes. Draai je vaas rond en kijk of de hoogtes kloppen en je boeket mooi in balans is. 

5. Ga voor smal

De raster truc is heel geschikt voor vazen met een brede opening. Wil je je huis versieren met veel verschillende bloemen verspreid over het huis? Kies dan voor zoveel mogelijk vazen met een smalle opening. Hier hoef je maar een paar bloemen in te steken voor een groots effect. 

 

Bijzondere vaasideeën, boeketcadeau.nl

Kijk ook op onze site voor bijzondere vazen! Onze plukbloemen komen bijvoorbeeld met een melkbusvaas. Ook bezorgen wij 2 of 3 rode rozen in losse vaasjes, en hebben wij 3 flessen met gemixte bloemen in een white wash houder in ons assortiment.

 

Bijzondere vaasideeën, boeketcadeau.nl         Bijzondere vaasideeën, boeketcadeau.nl


Bloemen bezorgen? Kies BoeketCadeau

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden