X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
 1. Bezorging in Nederland
  slechts v.a. € 5,95
 2. Versgarantie
  7 dagen
 3. Particulieren veilig betalen
  Gratis factuur voor bedrijven
 4. Geen inlog nodig
  Anoniem versturen

Trouwen? BoeketCadeau.nl regelt uw bruidsboeket, trouwbloemen en overige bloemdecoraties

Gaat u binnenkort trouwen? Alvast van harte gefeliciteerd! Een drukke periode waarin veel geroganiseerd moet worden. Ook het bloemwerk zal ter sprake komen.

 

Welke bloemen heeft u nodig bij een huwelijk?


Graag helpen wij u met al uw bloemwerk rondom het huwelijksfeest. Denk hierbij aan:

Neem gerust contact op voor extra informatie en een vrijblijvende offerte.

Het bruidsboeket

Een van de belangrijkste symbolen tijdens het huwelijk is het bruidsboeket. BoeketCadeau.nl biedt u bruidsboeketten aan in drie verschillende stijlen. Zo past uw bruidsboeket straks perfect bij uw trouwjurk en trouwfeest.
Loopt u eens binnen in de bloemenwinkel van BoeketCadeau.nl in Overveen voor inspiratie.

Nieuwsgierig naar het assortiment?
Hieronder kunt u enkele voorbeelden van bruidsboeketten zien. Inclusief informatie over de stijlen en verschillende bindtechnieken.

 

Klassiek bruidsboeket

Het klassieke bruidsboeket wordt vaak gekozen in combinatie met een lange trouwjurk met een sleep. Iets dat helemaal hoort bij een klassiek gevierd huwelijk.
Het klassieke boeket is langwerpig en afhangend van vorm zodat er als ware een waterval van bloemen ontstaat.
Veel gebruikte bloemen in een klassiek bruidsboeket zijn: Lelietjes van Dalen (zoet geurend), rozen (zacht geurend), calla’s, en asparagus.
Het boeket wordt afgewerkt met sierlint.

 

Modern bruidsboeket

Bij een modern huwelijksfeest hoort een modern bruidsboeket. Deze past uitstekend bij een korte trouwjurk, rok, blazer of gilet.
Een modern bruidsboeket is opgebouwd uit groepen met bloemen die naast elkaar worden geplaatst. Bijvoorbeeld in een ronde of afwijkende vorm. Veel gebruikte bloemen zijn rozen, hortensia, orchideeën, anthurium en gloriosa.

 

Traditioneel bruidsboeket

Dit bruidsboeket is het meest eenvoudig en bestaat vaak uit een ronde vorm (Biedemeier genoemd). Het boeket kan gecombineerd worden met het moderne bruidsboeket.
Het resultaat is een boeket met verschillende groepen bloemen in een ronde vorm.
Voor het traditionele bruidsboeket worden vaak de bloemen van het seizoen gebruikt. Denk aan zonnebloemen, pioenrozen, nutans en tulpen.

 

Met de keuze van het boeket wordt ook gekozen voor met welke techniek het bruidsboeket wordt gebonden. Vier opties:

 

Draadgebonden
Dit is de oudste bindtechniek en tevens de meest arbeidsintensieve (3 a 4 uur per boeket) en dan ook de meest kostbare. Het lint wordt vastgehouden door een mooi dun afgewerkt steeltje draad.

Handgebonden
De bloemen worden in de hand gebonden waardoor er aan de onderkant een relatief dik handvat ontstaat, dat mooi wordt afgewerkt met lint.

Lijm
De bloemen en stelen worden gebonden door middel van lijm. Ook worden bijzondere bloemen (zoals Phalanopsis) aan het bruidsboeket gelijmd. De bloemen worden speciaal behandeld waardoor het vocht niet kan verdampen. De bloemen blijven hierdoor zeker 12 tot 18 uur optimaal mooi.

Bridy
Een bridy is een plastic handvat met een bolletje steekschuim erop. De bloemen worden in het steekschuim gestoken waardoor er een mooi boeket ontstaat. Het aantal bruisboeketmodellen met deze techniek is beperkt. Te grote of te zware bloemen zijn niet in de bridy te verwerken.

In tegenstelling tot de bloemen en cadeaus die u in onze webshop kunt vinden worden de bruidsboeketten enkel in de regio Kennemerland bezorgd.
BoeketCadeau.nl bezorgt en verzorgt het bloemwerk in de plaatsen: Overveen, Bloemendaal, Haarlem, Aerdenhout, Santpoort, Driehuis, Heemstede en Zandvoort. Andere plaatsen in overleg.

 1. Informatie klantenservice
  1. Meest gestelde vragen
  2. Bezorginformatie
  3. Bestelinformatie
  4. Betaalinformatie
  5. Garantie en klachten
 2. Informatie Zakelijk
  1. Informatie zakelijk
  2. Meerdere adressen
  3. Prijzen zijn inclusief BTW
  4. Duurzaam
  5. Goede Doelen
 3. Algemene informatie
  1. Alles over bloemen
  2. Locaties Nederland
  3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
  4. Vacature
  5. Sitemap
  6. Algemene voorwaarden
  7. Privacy
  8. Links
  9. BoeketCadeau winkel
  10. Bruidsboeket informatie
 4. Gratis Betaalmethoden